Ảnh hưởng của Quy trình và Thành phần lên Quá trình Kết tinh và Tính chất Cơ học của Nhũ tương Nước trong Dầu
Tóm tắt
Từ khóa
#nhũ tương nước trong dầu #quá trình kết tinh #chất nhũ hóa #lực cắt #hàm lượng nướcTài liệu tham khảo
deMan JM (1999) Relationship among chemical, physical, and textural properties of fats. In: Widlak N (ed) Physical properties of fats, oils and emulsions. AOCS Press, Champaign, pp 79–95
American Oil Chemists’ Society (1998) Ce 2–66 Preparation of methyl esters of fatty acids. In: American Oil Chemists’ Society (ed) Official methods and recommended practices of the AOCS, 5th edn. AOCS Press, Champaign
American Oil Chemists’ Society (1998) Ce 1e–91 Determination of fatty acids in edible oil and fats by capillary GLC. In: American Oil Chemists’ Society (ed) Official methods and recommended practices of the AOCS, 5th edn. AOCS Press, Champaign