Trends in Food Science & Technology
0924-2244
Cơ quản chủ quản: Elsevier Ltd. , ELSEVIER SCIENCE LONDON
Lĩnh vực:
Food ScienceBiotechnology
Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Selected commercial plants: A review of extraction and isolation of bioactive compounds and their pharmacological market value
Tập 82 - Trang 89-109 - 2018
A review of Maillard reaction in food and implications to kinetic modelling
Tập 11 Số 9-10 - Trang 364-373 - 2000
Flaxseed (Linum usitatissimum L.) oil processing and selected products
Tập 43 Số 2 - Trang 162-177 - 2015
Electrospinning and electrospraying techniques: Potential food based applications
Tập 38 Số 1 - Trang 21-33 - 2014
Advances and gaps in studies on healthy meat products and their relationship with regulations: The Brazilian scenario
Tập 110 - Trang 833-840 - 2021
Human exposure to nanoparticles through trophic transfer and the biosafety concerns that nanoparticle-contaminated foods pose to consumers
Tập 75 - Trang 129-145 - 2018
Purification and fractionation of bioactive peptides through membrane filtration: A critical and application review
Tập 131 - Trang 118-128 - 2023