thumbnail

Trends in Food Science & Technology

  0924-2244

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier Ltd. , ELSEVIER SCIENCE LONDON

Lĩnh vực:
Food ScienceBiotechnology

Các bài báo tiêu biểu

Recent advances in extraction of nutraceuticals from plants
Tập 17 Số 6 - Trang 300-312 - 2006
Lijun Wang, Curtis L. Weller
Food applications of chitin and chitosans
Tập 10 Số 2 - Trang 37-51 - 1999
Fereidoon Shahidi, Janak Kamil Vidana Arachchi, You‐Jin Jeon
Lactic acid bacteria as functional starter cultures for the food fermentation industry
Tập 15 Số 2 - Trang 67-78 - 2004
Frédéric Leroy, Luc De Vuyst
A review of Maillard reaction in food and implications to kinetic modelling
Tập 11 Số 9-10 - Trang 364-373 - 2000
Sara I.F.S. Martins, W.M.F. Jongen, M.A.J.S. van Boekel
Food protein-based materials as nutraceutical delivery systems
Tập 17 Số 5 - Trang 272-283 - 2006
Lingyun Chen, Gabriel Remondetto, Muriel Subirade
Seaweed proteins
Tập 10 Số 1 - Trang 25-28 - 1999
Joël Fleurence
Review of non-enzymatic browning and antioxidant capacity in processed foods
Tập 11 Số 9-10 - Trang 340-346 - 2000
Lara Manzocco, Sonia Calligaris, Dino Mastrocola, Maria Cristina Nicoli, C.R. Lerici
Oxygen and aroma barrier properties of edible films: A review
Tập 8 Số 7 - Trang 228-237 - 1997
Kenneth S. Miller, John M. Krochta
Microorganisms and microalgae as sources of pigments for food use: a scientific oddity or an industrial reality?
Tập 16 Số 9 - Trang 389-406 - 2005
Laurent Dufossé, Patrick Galaup, A. Yaron, Shoshana Malis Arad, Philippe Blanc, Kotamballi N. Chidambara Murthy, G. A. Ravishankar
Xylooligosaccharides: manufacture and applications
Tập 11 Số 11 - Trang 387-393 - 2000
María José Domínguez Vázquez, José Luís Alonso, Herminia Domı́nguez, Juan Carlos Parajó