thumbnail

Trends in Food Science & Technology

  0924-2244

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier Ltd. , ELSEVIER SCIENCE LONDON

Lĩnh vực:
Food ScienceBiotechnology

Phân tích ảnh hưởng

Thông tin về tạp chí

 

Các bài báo tiêu biểu

Organic and conventional food: Comparison and future research
Tập 84 - Trang 49-51 - 2019
Nicoleta Alina Suciu, Federico Ferrari, Marco Trevisan
Selected commercial plants: A review of extraction and isolation of bioactive compounds and their pharmacological market value
Tập 82 - Trang 89-109 - 2018
Jayanta Kumar Patra, Gitishree Das, Siyoung Lee, Seok-Seong Kang, Han-Seung Shin
A review of Maillard reaction in food and implications to kinetic modelling
Tập 11 Số 9-10 - Trang 364-373 - 2000
Sara I.F.S. Martins, W.M.F. Jongen, M.A.J.S. van Boekel
Crust formation and its role during bread baking
Tập 20 Số 8 - Trang 333-343 - 2009
Fernanda Maria Vanin, T. Lucas, G. Trystram
Flaxseed (Linum usitatissimum L.) oil processing and selected products
Tập 43 Số 2 - Trang 162-177 - 2015
Youn Young Shim, Bo Gui, Yong Wang, Martin J. T. Reaney
Applications of quantum dots in Food Science and biology
Tập 53 - Trang 75-89 - 2016
Jose C. Bonilla, Fatih Bozkurt, Shadi Ansari, Nesli Sozer, Jozef L. Kokini
Electrospinning and electrospraying techniques: Potential food based applications
Tập 38 Số 1 - Trang 21-33 - 2014
J. Anu Bhushani, C. Anandharamakrishnan
Advances and gaps in studies on healthy meat products and their relationship with regulations: The Brazilian scenario
Tập 110 - Trang 833-840 - 2021
Juan D. Rios-Mera, Erick Saldaña, Iliani Patinho, Miriam M. Selani, Carmen J. Contreras-Castillo