Trends in Food Science & Technology
0924-2244
Cơ quản chủ quản: Elsevier Ltd. , ELSEVIER SCIENCE LONDON
Lĩnh vực:
Food ScienceBiotechnology
Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Anthology of palm sap: The global status, nutritional composition, health benefits & value added products
Tập 119 - Trang 530-549 - 2022
The rise of blockchain technology in agriculture and food supply chains
Tập 91 - Trang 640-652 - 2019
Dual cryoprotective strategies for ice-binding and stabilizing of frozen seafood: A review
Tập 111 - Trang 223-232 - 2021
Left-censored data and where to find them: Current implications in mycotoxin-related risk assessment, legislative and economic impacts
Tập 136 - Trang 112-119 - 2023
Research progress in peanut allergens and their allergenicity reduction
Tập 93 - Trang 212-220 - 2019
Inactivation of foodborne viruses: Opportunities for cold atmospheric plasma
Tập 124 - Trang 323-333 - 2022
Applications of non-destructive spectroscopic techniques for fish quality and safety evaluation and inspection
Tập 34 - Trang 18-31 - 2013
High-resolution mass spectrometry-based metabolomics for the discrimination between organic and conventional crops: A review
Tập 110 - Trang 142-154 - 2021
Advances on polyphenols and their metabolism in sub-tropical and tropical fruits
Tập 21 - Trang 599-606 - 2010