Springer Science and Business Media LLC

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Ethnobiology of algarroba beer, the ancestral fermented beverage of the Wichí people of the Gran Chaco I: a detailed recipe and a thorough analysis of the process
Springer Science and Business Media LLC - Tập 7 - Trang 1-12 - 2020
Anahí Naymé Herrera Cano, María Eugenia Suárez
Algarroba (Prosopis alba) beer, known as aloja de algarroba (abbreviated aloja) in local Spanish, is the ancestral alcoholic beverage par excellence of the Wichís and other indigenous peoples of South American Gran Chaco, but nowadays is in disuse. Mentions on the recipe exist, but they are relatively few, concise and/or partial, and most of them were not registered within ethnobiological studies....... hiện toàn bộ
Ina sua: Thực phẩm lên men truyền thống từ Teon Nila Serua, trung tâm Maluku, Indonesia Dịch bởi AI
Springer Science and Business Media LLC - Tập 7 - Trang 1-7 - 2020
Cassandra Betsy Persulessy, Endang Kusdiyantini, Rejeki Siti Ferniah, Tri Winarni Agustini, Anto Budiharjo
Thực phẩm lên men truyền thống như một món đặc sản là một trong những yếu tố của sự đa dạng ẩm thực có mặt ở nhiều vùng của Indonesia. Loại thực phẩm này có mối liên hệ chặt chẽ với phong tục tập quán và môi trường xung quanh, thể hiện đặc điểm của từng vùng miền và dân tộc. Maluku là một trong những vùng nằm ở Đông Indonesia. Ina sua là một loại thực phẩm lên men đơn giản và truyền thống được làm...... hiện toàn bộ
"Lepet": Thức ăn truyền thống của Indonesia trong các lễ hội Eid Al-Fitr Dịch bởi AI
Springer Science and Business Media LLC - Tập 10 - Trang 1-12 - 2023
Ata Aditya Wardana, R. Haryo Bimo Setiarto, Laras Putri Wigati
Indonesia, một quốc gia với nền văn hóa đa dạng, sở hữu một loại di sản văn hóa phong phú. Mục đích của bài tổng quan này là thảo luận về văn hóa lepet với góc nhìn sắc tộc, quy trình chế biến và tiêu thụ, đặc tính dinh dưỡng và chức năng, an toàn thực phẩm và triển vọng tương lai. Lepet, một món ăn truyền thống của người Java, được làm từ gạo nếp, dừa non bào, nước cốt dừa, đậu que và muối. Nó đư...... hiện toàn bộ
#Indonesia #lepet #văn hóa #Eid Al-Fitr #thực phẩm truyền thống #dinh dưỡng #an toàn thực phẩm
Function of Korean black ginseng: Improvement of andropause symptoms by a complex extract of black ginseng and fenugreek in TM3 Leydig cells and aged rats
Springer Science and Business Media LLC - Tập 3 - Trang 228-234 - 2016
Mina Kim, Sang Yoon Choi, Sung Soo Kim, Jin Soo Kim, Sung Jun Boo, Jinyoung Hur
Tradition and Japanese vegetables: history, locality, geography, and discursive ambiguity
Springer Science and Business Media LLC - Tập 4 - Trang 198-203 - 2017
Yuta Uchiyama, Yoshinori Fujihira, Hikaru Matsuoka, Ryo Kohsaka
Food taboos and suggestions among Madurese pregnant women: a qualitative study
Springer Science and Business Media LLC - Tập 5 - Trang 246-253 - 2018
Rian Diana, Riris D. Rachmayanti, Faisal Anwar, Ali Khomsan, Dyan F. Christianti, Rendra Kusuma
An ethno-nutritional study on spices used in traditional foods of the Western Regions of Cameroon: the case of nah poh
Springer Science and Business Media LLC - Tập 6 - Trang 1-12 - 2019
Stève Djiazet, Laurette Blandine Mezajoug Kenfack, Michel Linder, Clergé Tchiégang
The consumption rate of traditional foods is gradually being reduced with time due to the globalization of the food systems and non-availability of modernized ready-to-use traditional food products. In order to contribute to the sustainability and to promote the consumption of nah poh, the present study was undertaken to gather traditional culinary knowledge related to the consumption of some loca...... hiện toàn bộ
Spatial distribution of Türkiye’s local Turkish coffee kinds
Springer Science and Business Media LLC - Tập 10 - Trang 1-14 - 2023
Yeliz Demir, Serkan Bertan
This research aims to determine the contents, cooking, and serving styles of local Turkish coffee kinds in Türkiye and to reveal their differences from traditional Turkish coffee. In addition, the distribution of local Turkish coffee kinds determined according to cities and regions was determined. Document analysis was applied to determine the features of local Turkish coffee kinds. In the documen...... hiện toàn bộ
Personal values underlying ethnic food choice: Means-end evidence for Japanese food
Springer Science and Business Media LLC - Tập 5 - Trang 33-39 - 2018
Yeong S. Tey, Poppy Arsil, Mark Brindal, Su Y. Liew, Chi T. Teoh, Rika Terano
Public recognition of traditional vegetables at the municipal level: Implications for transgenerational knowledge transmission
Springer Science and Business Media LLC - Tập 4 - Trang 94-102 - 2017
Yuta Uchiyama, Hikaru Matsuoka, Ryo Kohsaka
Tổng số: 184   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10