Poultry Science
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
An Attempt to Shorten the Molt and to Stimulate Egg Production by the Feeding of Methionine
Poultry Science - Tập 22 - Trang 334-336 - 1943
Effect of Ultrafiltration and Reverse Osmosis on the Composition and Functional Properties of Egg White
Poultry Science - Tập 66 - Trang 1168-1173 - 1987
Electrical Energy Used and Time Consumed When Cooking Foods by Various Home Methods: Eggs
Poultry Science - Tập 59 - Trang 545-549 - 1980
Morphological, molecular, and functional changes in the chicken small intestine of the late-term embryo
Poultry Science - Tập 82 - Trang 1747-1754 - 2003
Influence of Time of Calcium Intake on Bone and Dietary Calcium Utilization
Poultry Science - Tập 65 - Trang 555-558 - 1986
Effectiveness of Alternative Breeding Systems for Increasing Rate of Egg Production in Chickens ,
Poultry Science - Tập 47 - Trang 1057-1072 - 1968
Hemoglobin and myoglobin content in muscles of broiler chickens
Poultry Science - Tập 78 - Trang 467-476 - 1999
The Effect of Temperature and Position in the Incubation of Turkey Eggs
Poultry Science - Tập 14 - Trang 152-155 - 1935
Apparent and true metabolizable energy values of feedstuffs for ducks
Poultry Science - Tập 76 - Trang 1418-1423 - 1997
Production and Egg-Quality Responses of White Leghorn Layers to Anticoccidial Agents
Poultry Science - Tập 69 - Trang 378-387 - 1990
Tổng số: 14,005
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 10