Poultry Science

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
An Attempt to Shorten the Molt and to Stimulate Egg Production by the Feeding of Methionine
Poultry Science - Tập 22 - Trang 334-336 - 1943
M. Wight Taylor, Walter C. Russell
Effect of Ultrafiltration and Reverse Osmosis on the Composition and Functional Properties of Egg White
Poultry Science - Tập 66 - Trang 1168-1173 - 1987
G.W. FRONING, R.L. WEHLING, H.R. BALL, R.M. HILL
Electrical Energy Used and Time Consumed When Cooking Foods by Various Home Methods: Eggs
Poultry Science - Tập 59 - Trang 545-549 - 1980
R.C. BAKER, J.M. DARFLER, G.E. REHKUGLER
Morphological, molecular, and functional changes in the chicken small intestine of the late-term embryo
Poultry Science - Tập 82 - Trang 1747-1754 - 2003
Z Uni, E Tako, O Gal-Garber, D Sklan
Influence of Time of Calcium Intake on Bone and Dietary Calcium Utilization
Poultry Science - Tập 65 - Trang 555-558 - 1986
M. FARMER, D.A. ROLAND, A.J. CLARK
Effectiveness of Alternative Breeding Systems for Increasing Rate of Egg Production in Chickens ,
Poultry Science - Tập 47 - Trang 1057-1072 - 1968
H.K. Saadeh, J.V. Craig, L.T. Smith, S. Wearden
Hemoglobin and myoglobin content in muscles of broiler chickens
Poultry Science - Tập 78 - Trang 467-476 - 1999
RW Kranen, TH van Kuppevelt, HA Goedhart, CH Veerkamp, E Lambooy, JH Veerkamp
The Effect of Temperature and Position in the Incubation of Turkey Eggs
Poultry Science - Tập 14 - Trang 152-155 - 1935
J. Holmes Martin, W.M. Insko
Apparent and true metabolizable energy values of feedstuffs for ducks
Poultry Science - Tập 76 - Trang 1418-1423 - 1997
D. King, D. Ragland, O. Adeola
Production and Egg-Quality Responses of White Leghorn Layers to Anticoccidial Agents
Poultry Science - Tập 69 - Trang 378-387 - 1990
J.E. JONES, J. SOLIS, B.L. HUGHES, D.J. CASTALDO, J.E. TOLER
Tổng số: 14,005   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10