Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Oxford University Press (OUP)
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Moranoline (1-deoxynojirimycin) fermentation and its improvement.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 49 Số 4
- Trang 1119-1125
- 1985
Yohji Ezure
,
Shigeaki Maruo
,
Katsunori Miyazaki
,
Masanobu Kawamata
27
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
A fructooligosaccharide-producing enzyme from Aspergillus niger ATCC 20611.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 52 Số 5
- Trang 1181-1187
- 1988
Hiroyoshi Hidaka
,
Masao Hirayama
,
Naomi Sumi
254
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Purification and properties of a fructooligosaccharide-producing .BETA.-fructofuranosidase from Aspergillus niger ATCC 20611.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 53 Số 3
- Trang 667-673
- 1989
Masao Hirayama
,
Naomi Sumi
,
Hidemasa HIDAKA
59
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Novel glycolipids; cellobiosylsterol and cellotriosylsterol in rice bran.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 42 Số 12
- Trang 2423-2425
- 1978
Masao Ohnishi
,
Yasuhiko Fujino
8
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Formation of digestion intermediate of glycinin.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 42 Số 12
- Trang 2323-2329
- 1978
Yohei Kamata
,
Kazuo Shibasaki
18
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Non-dissociative small fragments of glycinin-T.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 44 Số 3
- Trang 575-580
- 1980
Yohei Kamata
,
Masako Kikuchi
,
Kazuo Shibasaki
10
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Degradation sequence of glycinin by tryptic hydrolysis.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 42 Số 11
- Trang 2103-2109
- 1978
Yohei Kamata
,
Kazuo Shibasaki
18
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Studies on sesame proteins. I. Characterization of subunits and temperature-dependent dissociation of 13S globulin of sesame seed.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 42 Số 12
- Trang 2291-2297
- 1978
Kiyozo Hasegawa
,
Michihisa Murata
,
Sachiyo Fujino
13
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Structural properties of Brazil nut 11S globulin, excelsin.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 47 Số 9
- Trang 2091-2098
- 1983
Nobuo Kamiya
,
K. Sakabe
,
N. Sakabe
,
Kanae Sasaki
,
Sinzo Masaki
,
Hajime Noguchi
17
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of tryptic digestion on emulsifying properties of soy protein.
Oxford University Press (OUP)
-
Tập 46 Số 1
- Trang 91-96
- 1982
Kazuo Ochiai
,
Yohei Kamata
,
Kazuo Shibasaki
24
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 99
1
2
3
4
5
6
10