Oxford University Press (OUP)

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Moranoline (1-deoxynojirimycin) fermentation and its improvement.
Oxford University Press (OUP) - Tập 49 Số 4 - Trang 1119-1125 - 1985
Yohji Ezure, Shigeaki Maruo, Katsunori Miyazaki, Masanobu Kawamata
A fructooligosaccharide-producing enzyme from Aspergillus niger ATCC 20611.
Oxford University Press (OUP) - Tập 52 Số 5 - Trang 1181-1187 - 1988
Hiroyoshi Hidaka, Masao Hirayama, Naomi Sumi
Purification and properties of a fructooligosaccharide-producing .BETA.-fructofuranosidase from Aspergillus niger ATCC 20611.
Oxford University Press (OUP) - Tập 53 Số 3 - Trang 667-673 - 1989
Masao Hirayama, Naomi Sumi, Hidemasa HIDAKA
Novel glycolipids; cellobiosylsterol and cellotriosylsterol in rice bran.
Oxford University Press (OUP) - Tập 42 Số 12 - Trang 2423-2425 - 1978
Masao Ohnishi, Yasuhiko Fujino
Formation of digestion intermediate of glycinin.
Oxford University Press (OUP) - Tập 42 Số 12 - Trang 2323-2329 - 1978
Yohei Kamata, Kazuo Shibasaki
Non-dissociative small fragments of glycinin-T.
Oxford University Press (OUP) - Tập 44 Số 3 - Trang 575-580 - 1980
Yohei Kamata, Masako Kikuchi, Kazuo Shibasaki
Degradation sequence of glycinin by tryptic hydrolysis.
Oxford University Press (OUP) - Tập 42 Số 11 - Trang 2103-2109 - 1978
Yohei Kamata, Kazuo Shibasaki
Studies on sesame proteins. I. Characterization of subunits and temperature-dependent dissociation of 13S globulin of sesame seed.
Oxford University Press (OUP) - Tập 42 Số 12 - Trang 2291-2297 - 1978
Kiyozo Hasegawa, Michihisa Murata, Sachiyo Fujino
Structural properties of Brazil nut 11S globulin, excelsin.
Oxford University Press (OUP) - Tập 47 Số 9 - Trang 2091-2098 - 1983
Nobuo Kamiya, K. Sakabe, N. Sakabe, Kanae Sasaki, Sinzo Masaki, Hajime Noguchi
Effect of tryptic digestion on emulsifying properties of soy protein.
Oxford University Press (OUP) - Tập 46 Số 1 - Trang 91-96 - 1982
Kazuo Ochiai, Yohei Kamata, Kazuo Shibasaki
Tổng số: 99   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10