Journal of Animal Science

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Use of phytogenic products as feed additives for swine and poultry1
Journal of Animal Science - Tập 86 Số suppl_14 - Trang E140-E148 - 2008
W. Windisch, Karl Schedle, C. Plitzner, A. Kroismayr
Technical note: Effects of rumen passage on fluoxetine bioavailability in serum and effects of fluoxetine on serum prolactin concentration and demeanor in ewes1
Journal of Animal Science - Tập 88 Số 11 - Trang 3611-3616 - 2010
Dustin T Yates, Garrett Strosser, Paul L. Black, R. A. Halalsheh, Lee Lankford, Laura L. Hernandez, C.A. Löest, T. T. Ross
Assessing dairy potential of western white-faced ewes.
Journal of Animal Science - Tập 69 Số 4 - Trang 1354 - 1991
Lyndall Reynolds, Dan L. Brown
Relationship of Plasma Lipid Concentrations to Fat Deposition in Pigs
Journal of Animal Science - Tập 61 Số 1 - Trang 122-128 - 1985
H. J. Mersmann, M. D. MacNeil
Effect of vitamin A restriction on carcass characteristics and immune status of beef steers
Journal of Animal Science - Tập 86 Số 7 - Trang 1609-1616 - 2008
M. A. Gorocica-Buenfil, F. L. Fluharty, S. C. Loerch
Restriction of vitamin A and D in beef cattle finishing diets on feedlot performance and adipose accretion1
Journal of Animal Science - Tập 90 Số 6 - Trang 1866-1878 - 2012
Carrie L Pickworth, S. C. Loerch, F. L. Fluharty
Effect of low vitamin A diets with high-moisture or dry corn on marbling and adipose tissue fatty acid composition of beef steers
Journal of Animal Science - Tập 85 Số 12 - Trang 3355-3366 - 2007
M. A. Gorocica-Buenfil, F. L. Fluharty, Torsten Bohn, Steven J. Schwartz, S. C. Loerch
Effect of dietary vitamin A concentration and roasted soybean inclusion on marbling, adipose cellularity, and fatty acid composition of beef
Journal of Animal Science - Tập 85 Số 9 - Trang 2230-2242 - 2007
M. A. Gorocica-Buenfil, F. L. Fluharty, C.K. Reynolds, S. C. Loerch
Effect of anabolic implants on beef intramuscular lipid content.
Journal of Animal Science - Tập 77 Số 5 - Trang 1100 - 1999
S. K. Duckett, Daniel Wagner, F. N. Owens, H. G. Dolezal, D. R. Gill
Consumer sensory acceptance and value for beef steaks of similar tenderness, but differing in marbling level1
Journal of Animal Science - Tập 82 Số 11 - Trang 3294-3301 - 2004
Karen Killinger, Chris R. Calkins, Wendy J. Umberger, Dillon M. Feuz, Kent M. Eskridge
Tổng số: 526   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10