Informa UK Limited

Công bố khoa học tiêu biểu

Sắp xếp:  
The chemistry and biological significance of saponins in foods and feedingstuffs
Informa UK Limited - Tập 26 Số 1 - Trang 27-135 - 1987
K.R. Price, Ian T. Johnson, G. R. Fenwick, M.R. Malinow
The constituents of tomato fruit — the influence of environment, nutrition, and genotype
Informa UK Limited - Tập 15 Số 3 - Trang 205-280 - 1981
J. N. P. Davies, G.E. Hobson
Review of apple flavor — State of the art∗
Informa UK Limited - Tập 18 Số 4 - Trang 387-409 - 1983
Paul S. Dimick, Jonathan C. Hoskin
Natural and simulated meat flavors (with particular reference to beef)
Informa UK Limited - Tập 14 Số 4 - Trang 309-437 - 1981
Glesni MacLeod, Mehdi Seyyedain-Ardebili, Stephen S. Chang
Tổng số: 4   
  • 1