Informa UK Limited
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Functional properties of proteins in foods: A survey
Informa UK Limited - Tập 7 Số 3 - Trang 219-280 - 1976
Properties and functions of stabilizing agents in food emulsions
Informa UK Limited - Tập 25 Số 4 - Trang 285-315 - 1987
Water sorption by proteins: Milk and whey proteins
Informa UK Limited - Tập 24 Số 2 - Trang 91-139 - 1986
Milk proteins: Physicochemical and functional properties
Informa UK Limited - Tập 21 Số 3 - Trang 197-262 - 1984
The chemistry and biological significance of saponins in foods and feedingstuffs
Informa UK Limited - Tập 26 Số 1 - Trang 27-135 - 1987
The constituents of tomato fruit — the influence of environment, nutrition, and genotype
Informa UK Limited - Tập 15 Số 3 - Trang 205-280 - 1981
Natural and simulated meat flavors (with particular reference to beef)
Informa UK Limited - Tập 14 Số 4 - Trang 309-437 - 1981
Tổng số: 9
- 1