Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Informa UK Limited
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Phytic acid interactions in food systems
Informa UK Limited
-
Tập 13 Số 4
- Trang 297-335
- 1980
Munir Cheryan
,
J. J. Rackis
918
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Properties and functions of stabilizing agents in food emulsions
Informa UK Limited
-
Tập 25 Số 4
- Trang 285-315
- 1987
Nicola Parker
44
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The constituents of tomato fruit — the influence of environment, nutrition, and genotype
Informa UK Limited
-
Tập 15 Số 3
- Trang 205-280
- 1981
J. N. P. Davies
,
G.E. Hobson
659
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Review of apple flavor — State of the art∗
Informa UK Limited
-
Tập 18 Số 4
- Trang 387-409
- 1983
Paul S. Dimick
,
Jonathan C. Hoskin
200
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The chemistry and biological significance of saponins in foods and feedingstuffs
Informa UK Limited
-
Tập 26 Số 1
- Trang 27-135
- 1987
K.R. Price
,
Ian T. Johnson
,
G. R. Fenwick
,
M.R. Malinow
626
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Natural and simulated meat flavors (with particular reference to beef)
Informa UK Limited
-
Tập 14 Số 4
- Trang 309-437
- 1981
Glesni MacLeod
,
Mehdi Seyyedain-Ardebili
,
Stephen S. Chang
146
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Water sorption by proteins: Milk and whey proteins
Informa UK Limited
-
Tập 24 Số 2
- Trang 91-139
- 1986
John Kinsella
,
Alan L. Kelly
102
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Milk proteins: Physicochemical and functional properties
Informa UK Limited
-
Tập 21 Số 3
- Trang 197-262
- 1984
John Kinsella
,
C.V. Morr
620
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Functional properties of proteins in foods: A survey
Informa UK Limited
-
Tập 7 Số 3
- Trang 219-280
- 1976
John Kinsella
,
Nicholas Melachouris
1309
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 9
1