Chemical Senses

  0379-864X

  1464-3553

  Anh Quốc

Cơ quản chủ quản:  OXFORD UNIV PRESS , Oxford University Press

Lĩnh vực:
Physiology (medical)PhysiologySensory SystemsBehavioral Neuroscience

Các bài báo tiêu biểu

‘Sniffin’ Sticks': Olfactory Performance Assessed by the Combined Testing of Odour Identification, Odor Discrimination and Olfactory Threshold
Tập 22 Số 1 - Trang 39-52 - 1997
Thomas Hummel, B. Sekinger, S. R. Wolf, E. Pauli, Gerd Kobal
The Molecular Receptive Ranges of Human TAS2R Bitter Taste Receptors
Tập 35 Số 2 - Trang 157-170 - 2010
Wolfgang Meyerhof, Claudia Batram, Christina Kühn, Anne Brockhoff, Elke Chudoba, Bernd Bufe, Giovanni Appendino, Maik Behrens
Evaluating the ‘Labeled Magnitude Scale’ for Measuring Sensations of Taste and Smell
Tập 21 Số 3 - Trang 323-334 - 1996
Barry G. Green, Pamela Dalton, Beverly J. Cowart, Greg Shaffer, Krystyna Rankin, Jennifer Higgins
Derivation and evaluation of a semantic scale of oral sensation magnitude with apparent ratio properties
Tập 18 Số 6 - Trang 683-702 - 1993
Barry G. Green, Gregory S. Shaffer, Magdalena M. Gilmore
Evaluation of the Key Odorants of Foods by Dilution Experiments, Aroma Models and Omission
Tập 26 Số 5 - Trang 533-545 - 2001
Werner Grosch
Taste-Signaling Proteins Are Coexpressed in Solitary Intestinal Epithelial Cells
Tập 32 Số 1 - Trang 41-49 - 2007
Claudine Bezençon, Johannes le Coutre, Sami Damak
Garlic Ingestion by Pregnant Women Alters the Odor of Amniotic Fluid
Tập 20 Số 2 - Trang 207-209 - 1995
Julie A. Mennella, Anthony E. Johnson, Gary K. Beauchamp
Differences in Perception of Everyday Odors: a Japanese-German Cross-cultural Study
Tập 23 Số 1 - Trang 31-38 - 1998
Saho Ayabe‐Kanamura, I. Schicker, Matthias Laska, Robyn Hudson, H. Distel, Tatsu Kobayakawa, Seiichi Saito
Suppression of Bitterness by Sodium: Variation Among Bitter Taste Stimuli
Tập 20 Số 6 - Trang 609-623 - 1995
Paul Breslin, Gary K. Beauchamp