thumbnail

Advances in Food and Nutrition Research

  1043-4526

 

 

Cơ quản chủ quản:  N/A

Lĩnh vực:

Các bài báo tiêu biểu

Advances in 3D printing of food and nutritional products
Tập 100 - Trang 173-210 - 2022
Isabel Diañez, Inmaculada Martínez, José M. Franco, Edmundo Brito-de la Fuente, Críspulo Gallegos
The Morama Bean (Tylosema esculentum): A Potential Crop for Southern Africa
Tập 61 - Trang 187-246 - 2010
Jose C. Jackson, Kwaku G. Duodu, Mette Holse, Margarida D. Lima de Faria, Danie Jordaan, Walter Chingwaru, Aase Hansen, Avrelija Cencic, Martha Kandawa-Schultz, Selalelo M. Mpotokwane, Percy Chimwamurombe, Henrietta L. de Kock, Amanda Minnaar
Selenium
Tập 96 - Trang 417-429 - 2021
Marek Kieliszek
Valorization of cocoa, tea and coffee processing by-products-wastes
Tập 107 - Trang 91-130 - 2023
Kouame Fulbert Oussou, Gamze Guclu, Hasim Kelebek, Serkan Selli
Back to nature, microbial production of pigments and colorants for food use
Tập 102 - Trang 93-122 - 2022
Laurent Dufossé
Canolol and its derivatives: A novel bioactive with antioxidant and anticancer properties
Tập 100 - Trang 109-129 - 2022
Ruchira Nandasiri, N.A. Michael Eskin
Seaweed and seaweed-derived metabolites as prebiotics
Tập 91 - Trang 97-156 - 2020
Suvimol Charoensiddhi, Reinu E. Abraham, Peng Su, Wei Zhang
Antimicrobial Resistance in the Food Chain in the European Union
Tập 86 - Trang 115-136 - 2018
Diego Florez-Cuadrado, Miguel A. Moreno, María Ugarte-Ruíz, Lucas Domínguez
Biological Activities of Heparan Sulfate
Tập 72 - Trang 125-135 - 2014
Muthuvel Arumugam, Sadhasivam Giji
Vitamin D, Cancer Risk, and Mortality
Tập 75 - Trang 1-52 - 2015
Elena Tagliabue, Sara Raimondi, Sara Gandini