Ảnh hưởng của vi sinh vật trực tiếp và enzyme xylanase đối với hiệu quả tiếp nhận năng lượng từ chế độ ăn và hiệu suất của gà thịt
Tóm tắt
Từ khóa
Tài liệu tham khảo
Cowieson AJ, 2010, Interactions between xylanase and glucanase in maize–soy‐based diets for broilers, Br J Nutr, 51, 246
Thammarutwasik P, 2009, Prebiotics – A review, Songklanakarin J Sci Technol, 31, 401
Brady LJ, 1978, The effects of fasting on body composition, glucose turnover, enzymes and metabolites in the chicken, J Nutr, 108, 648, 10.1093/jn/108.4.648
Aviagen Inc., 2012, Ross 308 Performance Standards Manual
Deutsch J, 1983, Methods of Enzymatic Analysis, 190
Martin DB, 1961, Fatty acid synthesis in adipose tissue. I. Purification and properties of a long chain fatty acid‐synthesizing system, Comp Biol, 236, 663
Gamou S, 1990, Methods in Molecular Biology, 197
Institute SAS, 2014, SAS Guidelines
Jiang Z, 2008, Effects of different levels of supplementary alpha‐amylase on digestive enzyme activities and pancreatic amylase mRNA expression of young broilers. Asian–Aust, J Anim Sci, 21, 97