thumbnail

International Dairy Journal

  0958-6946

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier BV , ELSEVIER SCI LTD

Lĩnh vực:
Applied Microbiology and BiotechnologyFood Science

Các bài báo tiêu biểu

Recent advances in cheese microbiology
Tập 11 Số 4-7 - Trang 259-274 - 2001
Tom Beresford, Nora Fitzsimons, Noelle L Brennan, T. M. Cogan
Whey and whey proteins—From ‘gutter-to-gold’
Tập 18 Số 7 - Trang 695-704 - 2008
Geoffrey W. Smithers
Cheese flavour formation by amino acid catabolism
Tập 11 Số 4-7 - Trang 185-201 - 2001
Mireille Yvon, Liesbeth Rijnen
Bacteriocins: Biological tools for bio-preservation and shelf-life extension
Tập 16 Số 9 - Trang 1058-1071 - 2006
Lucy H. Deegan, Paul D. Cotter, Colin Hill, R. Paul Ross
New preservation technologies: Possibilities and limitations
Tập 14 Số 4 - Trang 273-285 - 2004
Frank Devlieghere, Lieve Vermeiren, Johan Debevere
The Health Effects of Cultured Milk Products with Viable and Non-viable Bacteria
Tập 8 Số 9 - Trang 749-758 - 1998
Arthur C. Ouwehand, Seppo Salminen
Contribution of the indigenous microflora to the maturation of cheddar cheese
Tập 3 - Trang 613-634 - 1993
P.L.H. McSweeney, P.F. Fox
Incorporation of bifidobacteria into cheeses: challenges and rewards
Tập 14 Số 5 - Trang 375-387 - 2004
Terri D. Boylston, Celso Gabriel Vinderola, Hamid B. Ghoddusi, Jorge Reinheimer
Lactoferrin research, technology and applications
Tập 16 Số 11 - Trang 1241-1251 - 2006
Hiroyuki Wakabayashi, Koji Yamauchi, Mitsunori Takase
Casein sub-micelles: do they exist?
Tập 9 Số 3-6 - Trang 189-192 - 1999
P. Walstra