thumbnail

International Dairy Journal

  0958-6946

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier BV , ELSEVIER SCI LTD

Lĩnh vực:
Applied Microbiology and BiotechnologyFood Science

Phân tích ảnh hưởng

Thông tin về tạp chí

 

Các bài báo tiêu biểu

Some effects of heat on the competitive adsorption of caseins and whey proteins in oil-in-water emulsions
Tập 9 Số 3-6 - Trang 323-327 - 1999
Jacqueline M Brun, Douglas G. Dalgleish
Casein sub-micelles: do they exist?
Tập 9 Số 3-6 - Trang 189-192 - 1999
P. Walstra
Occurrence of Clostridium spp. in ovine milk and Manchego cheese with late blowing defect: Identification and characterization of isolates
Tập 21 Số 4 - Trang 272-278 - 2011
Sonia Garde, Ramón Arias Sánchez, Pilar Gaya, Manuel Núñez
Spatial characterisation of eye-growing kinetics in semi-hard cheeses with propionic acid fermentation
Tập 39 Số 2 - Trang 259-269 - 2014
Delphine Huc-Mathis, Sylvain Challois, M. Monziols, Camille Michon, François Mariette
Indigenous proteolytic enzymes in milk: A brief overview of the present state of knowledge
Tập 16 Số 6 - Trang 563-572 - 2006
Alan L. Kelly, F. B. O’Flaherty
Recent advances in cheese microbiology
Tập 11 Số 4-7 - Trang 259-274 - 2001
Tom Beresford, Nora Fitzsimons, Noelle L Brennan, T. M. Cogan
Primary proteolysis and textural changes during ripening in Cheddar cheeses manufactured to different fat contents
Tập 10 Số 3 - Trang 151-158 - 2000
Mark A. Fenelon, Timothy P. Guinee