Food and Cosmetics Toxicology

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Acute and short-term toxicity of diacetyl in rats
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 7 - Trang 571-580 - 1969
J. Colley, I.F. Gaunt
The detection of acute toxicity with Daphnia magna
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 4 - Trang 503-514 - 1966
D.G. Crosby, R.K. Tucker, N. Aharonson
Reduction of pesticide residues in human adipose tissue with diphenylhydantoin
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 9 - Trang 413-423 - 1971
J.E. Davies, W.F. Edmundson, A. Maceo, G.L. Irvin, Janet Cassady, Ana Barquet
Foetal health warning
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 17 - Trang 172-174 - 1979
J. Hopkins
2,3,7,8-Tetrachlorodibenzo-p-dioxin elimination in the rat: First order or zero order?
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 14 - Trang 599-600 - 1976
R.A. Hiles, R.D. Bruce
Is a mixture of polychlorinated dibenzofurans an inducer of hepatic porphyria?
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 16 - Trang 47-48 - 1978
S. Oishi, K. Hiraga
Susceptibility of vitamin A-deficient rats to aflatoxin
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 11 - Trang 467-470 - 1973
G.Sriranga Reddy, T.B.G Tilak, D Krishnamurthi
Changes in the nitrate and nitrite contents of fresh vegetables during cultivation and post-harvest storage
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 18 - Trang 597-603 - 1980
J.-K. Lin, J.-Y. Yen
Metabolisme d'un conservateur alimentaire: L'acide parahydroxybenzoique et ses esters
Food and Cosmetics Toxicology - Tập 1 - Trang 189-195 - 1963
R. Derache, J. Gourdon
Tổng số: 537   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10