Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Chemistry: X
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Optimization of a tannase-assisted process for obtaining teas rich in theaflavins from Camellia sinensis leaves
Food Chemistry: X
-
Tập 13
- Trang 100203
- 2022
Shuang Liang
,
Fang Wang
,
Jianxin Chen
,
Daniel Granato
,
Lijun Li
,
Jun-Feng Yin
,
Yong-Quan Xu
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Orange thyme: Phytochemical profiling, in vitro bioactivities of extracts and potential health benefits
Food Chemistry: X
-
Tập 12
- Trang 100171
- 2021
Amélia M. Silva
,
Luís M. Félix
,
Isabel Teixeira
,
Carlos Martins-Gomes
,
Judith Schäfer
,
Eliana B. Souto
,
Dario J. Santos
,
Mirko Bunzel
,
Fernando M. Nunes
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Metabolites profiling reveals the dynamic changes of non-volatiles in Pu-erh during Ganpu tea processing
Food Chemistry: X
-
Tập 19
- Trang 100774
- 2023
Xinyi Deng
,
Shiqiang He
,
Yuxin Han
,
Yingjuan Chen
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Characterization of aroma compounds in Rosa roxburghii Tratt using solvent-assisted flavor evaporation headspace-solid phase microextraction coupled with gas chromatography-mass spectrometry and gas chromatography-olfactometry
Food Chemistry: X
-
Tập 18
- Trang 100632
- 2023
Xiaofang Sheng
,
Mingzheng Huang
,
Tingting Li
,
Xin Li
,
Shunyou Cen
,
Qinyang Li
,
Qun Huang
,
Weiyuan Tang
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The freeze-thaw stability of flavor high internal phase emulsion and its application to flavor preservation and 3D printing
Food Chemistry: X
-
Tập 19
- Trang 100759
- 2023
Sijie Hu
,
Feng Xiao
,
Ming Du
,
Jinfeng Pan
,
Liang Song
,
Chao Wu
,
Beiwei Zhu
,
Xianbing Xu
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The role of emerging technologies in the dehydration of berries: Quality, bioactive compounds, and shelf life
Food Chemistry: X
-
Tập 16
- Trang 100465
- 2022
Mirian Pateiro
,
Márcio Vargas-Ramella
,
Daniel Franco
,
Adriano Gomes da Cruz
,
Gökhan Zengin
,
Manoj Kumar
,
Kuldeep Dhama
,
José M. Lorenzo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Characterizing lysinoalanine crosslinks in food systems: Discovery of a diagnostic ion in model peptides using MALDI mass spectrometry
Food Chemistry: X
-
Tập 19
- Trang 100800
- 2023
Hannah McKerchar
,
Jolon M. Dyer
,
Juliet A. Gerrard
,
Evelyne Maes
,
Stefan Clerens
,
Renwick C.J. Dobson
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Variability of carotenoids in a Musa germplasm collection and implications for provitamin A biofortification
Food Chemistry: X
-
Tập 2
- Trang 100024
- 2019
Delphine Amah
,
Emmanuel Alamu
,
Michael Adesokan
,
Angeline van Biljon
,
Bussie Maziya-dixon
,
Rony Swennen
,
Maryke Labuschagne
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Retention of bioactive compounds during extrusion processing and storage
Food Chemistry: X
-
Tập 13
- Trang 100191
- 2022
Jasmeet Kour
,
Sukhcharn Singh
,
Dharmesh Chandra Saxena
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
H2O2-induced oxidative stress improves meat tenderness by accelerating glycolysis via hypoxia-inducible factor-1α signaling pathway in postmortem bovine muscle
Food Chemistry: X
-
Tập 16
- Trang 100466
- 2022
Cheng Chen
,
Zhaobin Guo
,
Xixiong Shi
,
Yuxuan Guo
,
Guoyuan Ma
,
Jibing Ma
,
Qunli Yu
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 456
1
2
3
4
5
6
10