ẢNH HƯỞNG CỦA ĐIỀU TRỊ THÀNH PHẦN ENZYME, ÉP, LY TÂM, ĐỒNG NHẤT, KHỬ KHÍ, TIÊU DIỆT VÀ LƯU TRỮ ĐẾN NƯỚC CARROT
Tóm tắt
Từ khóa
Tài liệu tham khảo
BATES R.P., 1974, High‐temperature‐short‐time processing of carrot juice, Proc. Fla. State Hortic. Soc., 87, 245
BOROWSKA J., 2000, Application of enzymes in the production of pulpy carrot juice, Fruit Process, 10, 162
FRANCIS F.J., 1975, Food Colorimetry: Theory and Applications
PESSA E., 1988, Enzymic maceration of fruits and vegetables, VTT Symposium, 88, 192
SUN Y., 2004, Effect of different enzyme preparations on physico‐chemical properties of carrot juice, Food and Ferment Ind., 30, 19
VORA H.M., 1999, Effect of enzyme treatment of carrot pulp on juice yield and quality, Food Aust., 51, 146