Xác định động lực học và cơ chế giải phóng microcapsule chiết xuất từ alginate và protein whey bọc thảo quả trong quá trình lưu trữ, nấu ăn và tiêu thụ đường miệng
Tóm tắt
Từ khóa
Tài liệu tham khảo
Azbhatti H., 2010, Evaluation of phenolic contents and antioxidant potential of methanolic extracts of green cardamom (Elettaria cardamomum), Asian J. Chem., 22, 4787
Heinzen C., 2002, Microencapsulation solve time dependent problems for foodmakers, Eur. Food Drink Rev., 3, 27
Korsmeyer R.W., 1981, Controlled Release Delivery Systems, 85
Langer R., 1998, Drug delivery and targeting, Nature, 392, 5
Peppas N.A., 1985, Analysis of Fickian and non‐Fickian drug release from polymers, Pharm. Acta Helv., 60, 110
Roberts D.D., 1999, Flavor Release
Roth G.I., 1981, Oral Biology