Tính chất kỵ nước của các nhóm amino acid trong protein
Tóm tắt
Từ khóa
#chất kỵ nước #gập protein #diện tích chôn vùi #cấu trúc protein #nhóm hóa họcTài liệu tham khảo
Cohn E. J., 1943, Proteins, Amino Acids, and Peptides as Ions and Dipolar Ions, 10.1097/00000441-194306000-00035
Fauchère J.‐L., 1983, Hydrophobic parameters π for amino acid side chains from partitioning of N‐acetyl‐amino‐acid amides, Eur. J. Med. Chem.‐Chem. Ther., 18, 369
Eisenberg D., 1986, Solvation energy in protein folding and binding, 319, 199
International Mathematical Subroutine Library 7500 Bellaire Blvd. Houston Texas 77036.
Miller S., 1987, Interior and surface of monomeric proteins, 196, 641
Snedecor G. W., 1978, Statistical Methods