Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Progress in Biotechnology
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Some aspects of plant and food biotechnology
Progress in Biotechnology
-
Tập 17
- Trang 407-412
- 2000
Stefan Malepszy
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Endo-pectinase production by intraspecific hybrids of Aspergillus sp. CH-Y-1043 obtained by protoplast fusion
Progress in Biotechnology
-
Tập 14
- Trang 893-898
- 1996
S. Solís
,
E. Flores-Sánchez
,
C. Huitrón
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Synthesis of Enkephalins Using Modified Proteases in Organic Media
Progress in Biotechnology
-
Tập 8
- Trang 371-376
- 1992
J.M. Sánchez-Montero
,
A. Ferjancic-Biagini
,
A. Puigserver
,
J.V. Sinisterra
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The chitinolytic system of Streptomyces olivaceoviridis
Progress in Biotechnology
-
Tập 10
- Trang 71-75
- 1995
H. Schrempf
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Enzyme Design for Nonaqueous Media
Progress in Biotechnology
-
Tập 8
- Trang 63-66
- 1992
Jonathan S. Dordick
,
Zu-Feng Xu
,
Pramod Wangikar
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of pressure treatment on hydrophobicity and SH groups interactions of myofibrillar proteins
Progress in Biotechnology
-
Tập 19
- Trang 55-62
- 2002
N. Chapleau
,
S. Delépine
,
M. de Lamballerie-Anton
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Application of high pressurization to fish meat: Changes in the physical properties of carp skeletal muscle resulting from high pressure thawing
Progress in Biotechnology
-
Tập 13
- Trang 369-374
- 1996
Keiko Yoshioka
,
Ai Yamada
,
Tetsuyoshi Maki
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Removal of Cadmium Ion by the Moss Pohlia flexuosa
Progress in Biotechnology
-
Tập 16
- Trang 175-180
- 2000
M. Azuma
,
A. Obayashi
,
M. Kondoh
,
C. Kawasaki
,
K. Igarashi
,
J. Kato
,
H. Ooshima
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Chapter II Functional properties
Progress in Biotechnology
-
Tập 23
- Trang 9-30
- 2003
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Quantitative vibrational spectroscopy on pectins. Prediction of the degree of esterification by chemometrics
Progress in Biotechnology
-
Tập 14
- Trang 541-548
- 1996
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 58
1
2
3
4
5
6