Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Science and Human Wellness
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Focusing on the recent progress of tea polyphenol chemistry and perspectives
Food Science and Human Wellness
-
Tập 11
- Trang 437-444
- 2022
Shiming Li
,
Liang Zhang
,
Xiaochun Wan
,
Jianfeng Zhan
,
Chi-Tang Ho
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Phenolic compounds from Chaenomeles speciosa alleviate inflammation in lipopolysaccharide-treated RAW264.7 macrophages via the NF-κB and MAPK pathways
Food Science and Human Wellness
-
Tập 12
- Trang 1071-1080
- 2023
Fuxia Hu
,
Chao Liu
,
Fengqin Wang
,
Changxin Zhou
,
Maotong Zhu
,
Dongxiao Sun-Waterhouse
,
Zhaosheng Wang
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Characterization of flavor fingerprinting of red sufu during fermentation and the comparison of volatiles of typical products
Food Science and Human Wellness
-
Tập 8
- Trang 375-384
- 2019
Peng Wang
,
Xiaoran Ma
,
Wenping Wang
,
Dandan Xu
,
Xin Zhang
,
Jian Zhang
,
Yong Sun
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Genetically modified foods: A critical review of their promise and problems
Food Science and Human Wellness
-
Tập 5
- Trang 116-123
- 2016
Chen Zhang
,
Robert Wohlhueter
,
Han Zhang
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Antarctic krill antioxidant peptides show inferior IgE-binding ability and RBL-2H3 cell degranulation
Food Science and Human Wellness
-
Tập 12
- Trang 1772-1778
- 2023
Jie Ding
,
Chunyan Zhu
,
Pengfei Jiang
,
Libo Qi
,
Na Sun
,
Songyi Lin
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Trehalose ameliorates autophagy dysregulation in aged cortex and acts as an exercise mimetic to delay brain aging in elderly mice
Food Science and Human Wellness
-
Tập 11
- Trang 1036-1044
- 2022
Shanyao Pan
,
Shanshan Guo
,
Jiaru Dai
,
Yanrong Gu
,
Guoxiang Wang
,
Yulong Wang
,
Zhenghong Qin
,
Li Luo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Deletion of the waaf gene affects O antigen synthesis and pathogenicity in Vibrio parahaemolyticus from shellfish
Food Science and Human Wellness
-
Tập 11
- Trang 418-426
- 2022
Feng Zhao
,
Guoying Ding
,
Qilong Wang
,
Huihui Du
,
Guosheng Xiao
,
Deqing Zhou
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The role of gut microbiota and its metabolites short-chain fatty acids in food allergy
Food Science and Human Wellness
-
Tập 12
- Trang 702-710
- 2023
Chen Chen
,
Chenglong Liu
,
Ke Zhang
,
Wentong Xue
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Comparing the difference in enhancement of kokumi-tasting γ-glutamyl peptides on basic taste via molecular modeling approaches and sensory evaluation
Food Science and Human Wellness
-
Tập 11
- Trang 1573-1579
- 2022
Juan Yang
,
Jing Guo
,
Ruijie Mai
,
Hao Dong
,
Chun Cui
,
Xiaofang Zeng
,
Weidong Bai
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Oleogels for development of health-promoting food products
Food Science and Human Wellness
-
Tập 9
- Trang 31-39
- 2020
Artur J. Martins
,
Antonio A. Vicente
,
Lorenzo M. Pastrana
,
Miguel A. Cerqueira
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 391
1
2
3
4
5
6
10