Annual Review of Nutrition

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Single-Subject Studies in Translational Nutrition Research
Annual Review of Nutrition - Tập 37 Số 1 - Trang 395-422 - 2017
Nicholas J. Schork, Laura H. Goetz
There is a great deal of interest in personalized, individualized, or precision interventions for disease and health-risk mitigation. This is as true of nutrition-based intervention and prevention strategies as it is for pharmacotherapies and pharmaceutical-oriented prevention strategies. Essentially, technological breakthroughs have enabled researchers to probe an individual's unique gene...... hiện toàn bộ
The Behavioral Determinants of Exercise: Implications for Physical Activity Interventions
Annual Review of Nutrition - Tập 20 Số 1 - Trang 21-44 - 2000
Robert W. Jeffery
In light of the well-documented health benefits of physical activity and the fact that the majority of adult men and women are inactive, promoting regular physical activity is a public health priority. This chapter reviews current research findings regarding the determinants of exercise behavior. It also discusses the implications of this knowledge for individual and public health recomme...... hiện toàn bộ
Structure-Function of CD36 and Importance of Fatty Acid Signal Transduction in Fat Metabolism
Annual Review of Nutrition - Tập 34 Số 1 - Trang 281-303 - 2014
Marta Yanina Pepino, Ondřej Kuda, Dmitri Samovski, Nada A. Abumrad
CD36 (cluster of differentiation 36) is a scavenger receptor that functions in high-affinity tissue uptake of long-chain fatty acids (FAs) and contributes under excessive fat supply to lipid accumulation and metabolic dysfunction. This review describes recent evidence regarding the CD36 FA binding site and a potential mechanism for FA transfer. It also presents the view that CD36 and FA s...... hiện toàn bộ
Oxi hóa β-Peroxisome và Thụ thể được kích hoạt bởi Peroxisome Proliferator α: Một Hệ thống Thích ứng Chuyển hóa Dịch bởi AI
Annual Review of Nutrition - Tập 21 Số 1 - Trang 193-230 - 2001
Janardan K. Reddy, Takashi Hashimoto
▪ Tóm tắt  Oxi hóa β xảy ra trong cả ty thể và peroxisome. Ty thể xúc tác quá trình oxi hóa β của phần lớn axit béo chuỗi ngắn, chuỗi vừa và chuỗi dài được hấp thụ từ chế độ ăn uống, và con đường này cấu thành quá trình chính mà qua đó axit béo được oxi hóa để tạo ra năng lượng. Peroxisome tham gia vào quá trình rút ngắn chuỗi oxi hóa β của các axit béo chuỗi dài và chuỗi rất dài như acyl-...... hiện toàn bộ
Manganese Là Chất Thiết Yếu Cho Sức Khỏe Thần Kinh Dịch bởi AI
Annual Review of Nutrition - Tập 35 Số 1 - Trang 71-108 - 2015
Kyle J. Horning, Samuel Caito, K. Grace Tipps, Aaron B. Bowman, Michael Aschner
Việc hiểu biết về sinh học mangan (Mn), đặc biệt là cơ chế điều hòa tế bào của nó và vai trò trong các bệnh thần kinh, đang trở thành lĩnh vực quan tâm ngày càng tăng. Mn là một vi chất dinh dưỡng thiết yếu cần thiết cho hoạt động của một tập hợp đa dạng các protein enzym (ví dụ, arginase và glutamine synthase). Mặc dù cần thiết cho sự sống, Mn sẽ trở nên độc hại nếu dư thừa. Do đó, việc ...... hiện toàn bộ
#Manganese #neuroscience #neurodegenerative diseases #Parkinson's disease #Huntington's disease
CÁC KIẾN THỨC MỚI VỀ QUÁ TRÌNH HỒI PHỤC HỒNG CẦU: Vai Trò Của Axit Folic, Vitamin B12 Và Sắt Dịch bởi AI
Annual Review of Nutrition - Tập 24 Số 1 - Trang 105-131 - 2004
Mark J. Koury, Prem Ponka
▪ Tóm tắt  Quá trình hồi phục hồng cầu là quá trình sản xuất ra các hồng cầu mới. Các hồng cầu mới này thay thế cho những hồng cầu cũ nhất (thông thường khoảng một phần trăm) bị thực bào và tiêu diệt mỗi ngày. Axit folic, vitamin B12 và sắt có vai trò quan trọng trong quá trình hồi phục hồng cầu. Các nguyên bào hồng cầu cần axit folic và vitamin B12... hiện toàn bộ
Dietary Tannins and Salivary Proline-Rich Proteins: Interactions, Induction, and Defense Mechanisms
Annual Review of Nutrition - Tập 7 Số 1 - Trang 423-440 - 1987
Haile Mehansho, Larry G. Butler, Don M. Carlson
The Application of Compartmental Analysis to Research in Nutrition
Annual Review of Nutrition - Tập 10 Số 1 - Trang 41-61 - 1990
Michael H. Green, Joanne Balmer Green
Regulation of Lipolysis in Adipocytes
Annual Review of Nutrition - Tập 27 Số 1 - Trang 79-101 - 2007
Robin E. Duncan, Maryam Ahmadian, Kathy Jaworski, Eszter Sarkadi‐Nagy, Hei Sook Sul
Lipolysis of white adipose tissue triacylglycerol stores results in the liberation of glycerol and nonesterified fatty acids that are released into the vasculature for use by other organs as energy substrates. In response to changes in nutritional state, lipolysis rates are precisely regulated through hormonal and biochemical signals. These signals modulate the activity of lipolytic enzym...... hiện toàn bộ
Branched-Chain Amino Acid Metabolism
Annual Review of Nutrition - Tập 4 Số 1 - Trang 409-454 - 1984
Alfred E. Harper, Robert H. Miller, Kevin P. Block
Tổng số: 75   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8